Recensies

Meer recensies bekijken over mondhygiënepraktijk Grietje Storm? Naar Google reviews

J. Malenstein

Top geholpen vandaag. Voor het eerst voelde ik me geen vis waarbij de haak uit mijn mond moest worden gehaald. Echt hele goede behandeling. Totaal geen last. En kennis op zaken als je op moment in een medisch traject zit.

Echt enorm bedankt Grietje. Ben erg blij met je. Tot gauw.

C. de Jonge

Kort geleden mijn eerste behandeling gehad. Wat een verademing.

Tandsteen wordt met de hand verwijdert, komt geen automatische apparatuur aan te pas. Erg fijn, hierdoor heb ik geen pijn gehad tijdens en na de behandeling.

G. Kootstra

Grietje heeft mij ondanks een beetje angst zeer goed geholpen en elke keer goed uitgelegd wat ze ging doen. De behandeling was nagenoeg pijnloos en het eindresultaat was geweldig.

Ik zal in de toekomst ook zeker weer naar Grietje gaan, kortom een erg tevreden klant!

A. Bruining

Na een aantal slechte ervaringen met mondhygiënistes ben ik een aantal jaren geleden terechtgekomen bij Grietje Storm. Grietje is zeer geduldig en legt alles goed uit en dat is voor een angsthaas zoals ik erg belangrijk. Door haar zit ik rustig in de stoel. Ze is erg kundig en weet dat ook over te brengen. 

S. Kalafatis

Wijzelf en onze kinderen zijn razend enthousiast, de adviezen nemen de kinderen ook echt serieus. Zelfs onze dochter van 16! Grietje heeft passie voor haar vak en dat zie je!

I. Pelsma

Ik ben erg blij met mijn mondhygiënist. Ze is erg lief en stelt je ontzettend gerust. Wat het belangrijkste is dat het absoluut geen pijn doet, omdat ze tandsteen niet met een apparaat verwijdert, maar met de hand. In het verleden zag ik ontzettend tegen zo’n behandeling op. Tegenwoordig ga ik er met plezier naar toe. 

H. Klooster

Eén keer bij Grietje Storm geweest … Wil je nooit weer anders !

Grietje behandelt mij al meer dan 10 jaar en ik heb geen tandvlees irritaties meer! Ik zou Grietje bij deze aanraden voor uw tandvlees problemen!!! Ze is zeer vriendelijk en uitermate goed in haar vak!

Ik hoop dat ik de komende jaren nog vaak bij haar langs mag komen!

M. Wijnstra

Super leuke ervaring bij Grietje. Met beide kinderen bij haar geweest om Gewoon Gaaf te volgen. Duidelijke uitleg op kindniveau. Gaat heel netjes te werk.

Echt een aanrader.

Ik hoop dat ik de komende jaren nog vaak bij haar langs mag komen!

J. Bijstra

Onze kinderen doen mee aan Gewoon Gaaf. De kinderen zijn ontzettend goed geholpen door Grietje en hebben de behandeling als fijn ervaren. Grietje neemt de tijd en legt alles goed uit, dat komt bij de kinderen echt  binnen. Ze corrigeren mij nu als het niet gaat zoals het uitgelegd is. 

Anoniem (Zorgkaart Nederland)

Terzake kundig. Verdiept zich in de kwaal van de cliënt en behandelt professioneel.

Pleegt zo nodig overleg met de behandelende tandarts.

Is klantgericht en vriendelijk.

J. de Boer

Ik kom al jaren bij mondhygienist Grietje Storm. Eerst in de praktijk van een tandarts in Bakkeveen en nu in haar eigen praktijk in Drachten.

Wij zijn  verhuisd vanuit west Nederland en toen ik in 2012 bij haar kwam had ik ondanks 6 maandelijks bezoek aan een mondhygienist, zeer diepe pockets tot zelfs 12mm aan toe en dan zit een kies niet echt meer goed vast! Door zeer intensieve behandelingen, bij aanvang om de 3 maanden, zijn de pockets uiteindelijk na enkele jaren gekrompen, soms meer dan 50%!

Inmiddels kom ik iedere 6 maanden. Ik hou zelf mijn tanden goed bij, maar als ik bij Grietje ben geweest, voelt dat heel goed. Grietje maakt “ambachtelijk” heel goed schoon en doet dat met een stevige hand. 

Resumé: Ik beveel Grietje Storm gaarne aan!

Anoniem (Zorgkaart Nederland)

Ik heb Grietje leren kennen toen zij nog in de praktijk van mijn tandarts werkte. Toen zij besloot om een eigen praktijk te beginnen, ging ik als patiënt met haar mee. Ik ben gewoon heel tevreden.

R. v/d Tuin

Echt een leuke mondhygiëniste, zij heeft echt tijd voor je, voel mij niet als een nummer behandeld, waar het bij de meesten wel zo is. Besloten om bij haar te blijven. Topper.

P. Goudriaan

Geen betere mondhygiëniste te vinden in de omgeving.

Altijd vriendelijk, vrolijk, accuraat en nooit pijnlijk. Goede adviezen.

Perfect.