Over ons

Mijn naam is Grietje Storm.

In 2001 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hanzehogeschool in Groningen en in 2003 heb ik de post HBO-opleiding kindertandverzorging in Nijmegen afgerond.

Vanaf 2001 ben ik werkzaam geweest in de algemene praktijk en op 1 mei 2018 heb ik vol trots de deuren van mijn eigen praktijk geopend ‘Mondhygiënepraktijk Grietje Storm’.

Ik heb ruime ervaring opgedaan bij het voorkomen en behandelen van tandvleesproblemen, het behandelen van angstpatiënten en preventie bij kinderen.

In mijn praktijk staat persoonlijke aandacht, vakkundigheid en kwaliteit voorop. Mijn kracht ligt in het motiveren en geruststellen van mensen. Met veel enthousiasme en plezier help ik u een gezonde mond te krijgen en te behouden.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de mondzorg, volg ik cursussen en nascholing. Ook ben ik aangesloten bij ICO-groep Meppel. Een ICO-groep is een groep van mondhygiënisten die 7 x per jaar tijdens een gestructureerd overleg kennis en ervaring met elkaar uitwisselt, om zo de kwaliteit van professionele zorg te blijven verbeteren.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Van Mondhygiënisten (NVM) en Quality Practice.

Mijn naam is Marijn van der Meer

Ik ben sinds augustus 2021 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanzehoge school in Groningen. Ik heb tijdens mijn studie verschillende stages gelopen in en rondom de stad Groningen. Tijdens deze stages heb ik veel ervaring opgedaan bij het voorkomen en behandelen van tandvleesproblemen en preventie bij kinderen.

Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij Mondhygiënepraktijk Grietje Storm.

Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor de patiënt en samen tot een passend behandelplan te komen waar we beide achter staan. Ik doe mijn uiterste best om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Als u met een lach de praktijk verlaat, is mijn behandeling geslaagd.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen,  ben ik lid van de Nederlandse Vereniging Van Mondhygiënisten (NVM).

Mijn naam is Doete van der Woude.

Ik werk sinds september 2021 bij Grietje als balieassistente.

Voordat ik bij Grietje kwam, ben ik ruim 12 jaar balieassistente geweest bij een tandartspraktijk in Bakkeveen.

Als u belt is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ik zorg ervoor dat de planning goed verloopt, daarnaast doe ik de administratieve werkzaamheden.

Het leuke aan mijn beroep is het contact met de mensen, geen dag is hetzelfde. Wij werken in een ontspannen en gemoedelijke sfeer, hierdoor voelt u zich meteen welkom.